About

Când eram copil credeam în Dumnezeu cu toată ființa mea, treptat însă indoiala si întrebările fără răspuns au luat tot mai mult locul credinței. Acum, cred din nou și nu am nevoie de dovezi sau raspunsuri. Nu ma intereseaza de ce, când sau cum, ci ma bucur ca traiesc, iubesc și sunt iubita, sunt înconjurată de oameni frumoși, am prilejul de a face ceea ce imi place și mai ales pentru faptul ca, după grele încercări, cel mai mare vis al meu s-a indeplinit: SUNT MAMA! Sunt împlinită, nu pot cere mai mult decât am, căci am deja TOTUL. Au fost perioade dificile, cu multe nopți nedormite, întrebări și lacrimi vărsate, însă acum, privind înapoi, am primit răspunsul, înțeleg de ce și sunt fericita.

Acum am alte vise, insa nu ma grăbesc și rand pe rand le voi urma atunci cand va veni momentul.

Este important sa visam cu ochii deschisi, sa nu renunțăm la nici un vis, sa înaintăm cu pași mici si mereu conștienți, căci dacă ne grăbim, ne putem pierde.

Visează, ai credința și nu ignora semnele, căci vei primi oportunitatea de a-ți îndeplini visul! Ai curajul sa profiți de aceasta oportunitate și nu aștepta să îți dea cineva totul de-a gata!

Cam despre asta este vorba … despre lucrurile care ma ghidează în viata: familia, dragostea, speranța, credința și libertatea.

P.S. “Time is money”, adica timpul tau petrecut aici este de nepretuit, asa ca voi încerca mereu sa cuprind esențialul în postări cat mai scurte și interesante, asta și pentru ca mereu m-au plictisit poveștile lungi cu lux de amănunte neimportante pentru ascultator/cititor.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s