Cadou de Craciun: Lumea lui Fram

M-am gandit mult la cadourile de Craciun ale Sofiei. Imi doresc sa fie ceva de care sa se bucure acum, dar care sa ii fie util si mai tarziu, ceva care sa ii trezeasca curiozitatea, imaginatia si creativitatea.

Ii plac jucariile, dar se plictiseste repede de ele. Ii plac mult povestile ilustrate si mereu vine cu cate o carticica, se aseaza in bratele meu si imi cere sa ii citesc sau sa ii povestesc despre fiecare personaj/ lucru ilustrat.  In fiecare zi. De mai multe ori pe zi ☺. Dintre jucarii, preferatele ei sunt ursuletii din plush, cu care mergem la culcare, la masa, la plimbare ☺.

Tinand cont de aspectele de mai sus, am gasit unul dintre cadourile de Craciun perfecte pentru ea: povestiri si ilustratii minunate cu Mor Mor. Nimic nu este intamplator, astfel ca am aflat despre proiectul Lumea lui Fram al celor de la “crestem idei” exact la timp pentru a-l include in lista pentru Mos Craciun.

Pe scurt, este vorba  despre romanul  “Fram, ursul polar” adaptat în 10 cărți cu ilustrații artistice de înaltă calitate grafică, însoțite de texte adaptate din capitolele romanului original, care au ca element central aventurile personajului Fram. Această ediție este una limitată și nu va apărea în acest format în librării, fiind o ediție de colecție, personalizată în coperțile interioare cu motive specifice tematicii de iarnă. Iată un cadou excelent pentru Crăciun de care cei mici se vor bucura nespus de mult, garantat! “


Un alt detaliu care ii va incanta pe cei mici este faptul ca isi vor regasi numele in lista sustinatorilor acestui proiect. Depinde de suma cu care veti sustine acest proiect, puteti primi magneti, insigne, primele 1-3 carticele din seria celor 10 ce urmeaza a fi publicate, un poster al unei persoane dragi (ilustrat in personaj de poveste) impreuna cu Fram …  puteti citi lista completa, precum si toate detaliile legate de proiect pe pagina lor: http://crestemidei.ro/Fram

Imaginea mea favorita … desi foarte dificil sa aleg si m-am razgandit de “n” ori:

Sper ca mos Craciun sa nu intampine probleme cu vremea sau traficul si sa soseasca la timp, pentru ca Sofi sa isi gaseasca sub brad si acest cadou care sigur ii va placea.

Update 21 decembrie:
cele 3 carticele au ajuns mai devreme decat am sperat ☺, iar posterul va ajunge pana pe 23!!!

Despre carti pot spune ca sunt foarte frumos ambalate, calitatea materialului si imprimarii sunt foarte ok, la fel  ilustratiile si povestirile. Sunt sigura ca Sofiei ii vor placea si le va rasfoi pana le va toci ☺. Asteptam cu nerabdare si posterul, sunt curioasa daca se va recunoaste in poza cu Mor Mor Fram ☺.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s